top of page

Ylang Ylang Uçucu Yağı Faydaları


Ne İçin Kullanılır?


Ylang Ylang Uçucu Yağı dikkatlice seyreltildikten sonra, cilt, saç ve vücut bakımında kullanılabilir; antioksidan özelliğiyle karma ciltlerin cilt bakım rutinlerine harika bir tamamlayıcıdır. Mat ve güçsüz saçlara yönelik destekleyici bakım yapar.


Ne Fayda Sağlar?

Dengeleyici, rahatlatıcı, keyifli


Ylang Ylang Uçucu Yağı, Cananga ağacında büyüyen sarı renkte tropik bir çiçekten Cananga Odorata‘dan elde edilir. Hindistan, Filipinler, Endonezya ve Avustralya gibi bölgelere özgüdür. Parfümlerde sıkça kullanılan bir uçucu yağ olma özelliğinin yanı sıra cilt bakımında nemlendirici, sebum dengeleyici ve yaşlanma karşıtı özellikleriyle bilinir.


Ylang Ylang Uçucu Yağı, aynı zamanda saç köklerini güçlendirici ve dökülme karşıtı özellikleriyle ön plana çıkmaktadır. Saçın daha parlak görünmesini ve uzamasını teşvik eder.


Hangi çakrayı uyarır? Sakral Çakra


Ylang Ylang Uçucu Yağı nerelerde kullanılır?


Günümüzde, kozmetik ürünlerinde, şampuanlarda, masaj yağlarında, sabunlarda, kolonyalarda, parfümlerde saç bakım ve cilt ürünlerinde kullanılır.

Saç derisindeki sebum dengesini sağlar ve saçların uzamasını teşvik edici bakım yapar. Saçın daha güçlü ve parlak görünmesini sağlar. Saça doğal bir nem takviyesi sağlayarak kırılmasını önlemeye yardım eder. Dökülme karşıtı bakım yapar.


Uyarılar


Haricen kullanım içindir. Seyreltmeden direk cilde uygulamayınız. Alerjen içerir, tüm cilde uygulamadan önce cildin ufak bir yerinde mutlaka test ediniz. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. 5 yaşından küçük çocuklarda kullanmayınız. Hamilelikte ilk 12 haftadan sonra doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz. Serin yerde muhafaza edin.




Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page